Selecteer een pagina

 

dan krijg je wat je altijd kreeg!

Deze quote kwam ik een paar jaar geleden tegen en triggerde mij. Het deed iets met mij. Zeker in deze tijd waarin we nu leven. Ik merkte dat ik soms niet meer paste. In mijn werk, in mijn doen en laten. Ik pas niet meer in het huidige systeem….En dit is wat ik steeds meer zie en hoor. Ik ben mensen tegengekomen, die dit ook zeggen. Zeker na die hele C periode.
Wat je er ook van vindt. C ging voornamelijk over onze gezondheid. Hoe wij omgaan met ons lichaam, voeding, externe invloeden op ons immuunsysteem en ga zo maar door. Wij zijn in de afgelopen jaren als mens anders gaan leven. Ik zit zelf al vele jaren achter een bureau (30 denk ik zo’n beetje) en de laatste jaren veel achter een computer. Is dat gezond?

En kijk je naar gemak, dan is het na het werk vaak even snel eten maken. Nog even snel naar de supermarkt en even snel koken. Maar…..Is een snelle hap gezond? Wat is de kwaliteit? Wat zit erin? Zakjes, pakjes, het klinkt allemaal geweldig. Makkelijk. Maar als je kritisch kijkt naar de ingrediënten, let op de E nummers, dan stop je vanzelf wel met kopen.
Hele dagen zitten achter een computer? We worden door de media al gewaarschuwd dat dat het nieuw roken is.

En wat doet straling met ons? Leuk hoor al die technologie. Ik heb het in 2011/2012 omarmt. Maar nu……Het is super handig om alles snel op te kunnen zoeken. Maar het kan ook invloed hebben op ons immuunsysteem. En dat is precies waar ik meer over ga delen. Want ons immuunsysteem heeft het “zwaar”…..
Want ik merk, prive, maar ook door mijn studie als Orthomoleculair Energetisch Therapeut, dat er veel mensen zijn die vage klachten hebben, vaak moe zijn en uiteindelijk na veel en vaker (lichamelijke) klachten te hebben gehad chronische ziektes ontwikkelen.
Is daar iets aan te doen?

Jazeker!

Inzicht krijgen in wat JOUW lichaam nodig heeft. Welke (voedings)stoffen JOUW lichaam tekort komt.
Hoe ik dat doe?
Daar vertel ik meer over in een volgende blog.