Selecteer een pagina

Sinds maart 2020 is er veel veranderd. In die drie jaar zijn er veel dingen gebeurd. Na die drie jaar is er voor mij één heel belangrijk item uitgekomen en dat is GEZONDHEID. Want alles valt en staat eigenlijk met een goede gezondheid. Ik ben toen de opleiding Medische basiskennis gaan doen en daarna een Orthomoleculaire Therapie opleiding. Super interessant!

Kennis over de cellen

De cellen van ons lichaam. De mitochondriën. Wat heeft jouw lichaam nodig om gezond te blijven in deze tijd. De omgeving is veranderd. Er is veel meer straling, milieuvervuiling, ons water is niet meer goed van kwaliteit enz. Je merkt het al om je heen. Mensen vallen weg. Mensen die zomaar iets hebben. Mensen met vage klachten, waaronder vaak moeheid. Ineens zegt ons lichaam, tot hier en niet verder. Nu is het genoeg. Nou wil ik niemand bang maken, want dat doet de media al. Liever zeggen, je hebt er zelf invloed op. Je kunt er zelf (preventief) mee aan de slag.

Wat heb jij nodig?

Kijk wat jouw lichaam nodig heeft, voordat jij een signaal krijgt van jouw lichaam. Zeker als je boven de 50 bent, speelt dit nog een grotere rol, omdat onze hormoonhuishouding veranderd. Dat heeft een zeer grote invloed op ons systeem. Onze weerstand, het immuunsysteem. Oestrogeen, testosteron en progesteron worden aangemaakt om bepaalde processen goed te laten verlopen. Als dat minder wordt, is het verstandig om (bijvoorbeeld) te kijken of je vitaminetekorten hebt, of dat er een onderliggende oorzaak voor is, anders gaat het uiteindelijk niet goed.

Hoe weet je wat er nodig is

Maar hoe weet je dat? Hoe kun je dit bepalen of meten? Dat is gelukkig niet zo moeilijk. Met een vingerprik kun je bloed afnemen en dat wordt microscopisch bekeken. Daar komen waardes uit. Een stukje hematologie (net als bij een prikpost) over hormonen, energetische belasting, vitamines, mineralen, vetzuren, neurotransmitters, stress parameters, accupunctuur meridianen, darmparameters, energetische blokkades en intoleranties.Kortom het hele plaatje over jouw lichaam.

De Energetische Morfologische Bloedtest.

Deze test meet het gehele lichaam, energetisch en ook hematologie. Er zit een supplementen advies bij, zodat je daarmee als eerste aan de slag kunt. Eerst de tekorten oplossen en daarna verder kijken. Daarnaast is dit het begin van een proces. Het proces om uit te zoeken wat past bij jouw lichaam. Om die vitaal en energiek te houden in deze toch wel bijzondere tijden.

Zou je er meer over willen weten? Stuur me een bericht.

Ik vertel je graag wat het is en wat je ermee kunt (bereiken).