Selecteer een pagina

Mijn bloeddruk was te hoog ik wilde niet meer aan de medicatie omdat dit voor mij niet goed voelde.
Medicatie sloeg niet aan en advies van huisarts was nog meer ophogen en bètablokkers en plastabletten erbij slikken. Dit was niet de weg die ik wilde volgen.
Daarnaast speelde nieuwsgierigheid ook een rol. Ik voel me meer thuis om op een natuurlijke manier aan mijn gezondheid te werken.

Wat vond je van mijn begeleiding/aanpak?
Onderzoekend en behulpzaam zeer leergierig en bereid om het allemaal uit te zoeken.

Wat heeft het jou gebracht, waar sta je nu?
Ik was verbaasd over de uitslag van B12 en vit. D. Ik prik al jaren 2x in de week hydroxocobalamine, maar uit deze test bleek dat het niet goed werd omgezet. Op advies van Willy slik ik nu natuurlijke supplementen. Mijn
vermoeidheid is na 1 maand al een stuk verbeterd en mijn bloeddruk is ook een stuk beter.

Ik heb meer energie en val niet meer zo snel in slaap bij de tv.

Marijke

Ik ben mij nu veel meer bewust dat, ondanks dat ik dacht dat mijn b12 tekort allang hersteld was, na een aantal jaar, ik toch op dit moment lichamelijk met een tekort zat volgens deze bloeduitslagen. Mijn B12 waarde was in 2015 namelijk 137 pmol/L en in 2019 was hij gestegen naar 890 pmol/L  door gebruik van SanaCore smelttablet onder de tong (methyl 3000 en adonosyl 300 + foliumzuur(b11). Hier ben ik een aantal jaar mee gestopt, omdat de waarde weer goed was, maar sinds 2023 ben ik hier weer mee gestart (dagelijks). Daarnaast wilde ik vanwege PCOS graag verbetering creëren in mijn hormoonbalans. Ik ben nu zink/koper, D3, b12, b11, omega 3 en Q10 gaan slikken erbij (naast mijn multi-vitamine van Beyuna). 

Ik voel me echt veel energieker!

Sophie

Ik heb al 2 jaar erg veel last van mijn darmen en was ten einde raad. Regulier gezien noemen ze het Prikkelbare Darm Syndroom. Had al van alles geprobeerd. Met de reguliere zorg kwam ik er ook niet uit.
Via mijn vriendin kwam ik in contact met Willy.
Ze heeft erg veel kennis en kijkt meer holistisch naar het probleem.

Stap voor stap komen we dichter bij en maak ik grote sprongen vooruit.

Heel erg blij mee 🙂

Martijn

Doordat ik minder goed in mijn vel zat, zocht ik naar een manier om erachter te komen wat er aan de hand was. Ik volg Willy al een tijdje op Facebook en zag waar zij mee bezig was. Zo’n EMB test leek mijn wel goed om te doen. Door de waardes van het bloed heb je een houvast. Een begin om te gaan werken aan je eigen gezondheid. Uit de test komt aardig wat naar voren. Zoals de staat van je rode en witte bloedcellen. Stress, hormonen en vitaminetekorten enz. Deze test kan dan een mooi begin zijn.

Wat vond je van mijn begeleiding/aanpak?

Willy geeft duidelijke en vriendelijke begeleiding met daarna goede supplementen, die duidelijk de waardes terug bracht naar de norm.

Wat heeft het jou gebracht, waar sta je nu?

Het heeft duidelijkheid gegeven in waar het hem in zit. Nog niet zo zeer dat ik noemenswaardig veel beter in mijn vel zit, maar wel dat door deze test en de aanvullende supplementen dit zorgde voor betere (gemeten) waardes in het bloed.

Het is een begin, ik moet er zelf aan gaan werken en kijken wat ik kan veranderen. De EMB test en de tips die ik gekregen heb zetten mij ertoe aan, om hier bewuster mee om te gaan en ik hoop dat ik over een paar maanden kan zeggen dat dit mij veel goeds heeft opgeleverd.

Over een paar maanden ga ik nogmaals deze test doen.

Marcel

Ik heb last van trekbenen (Resteless Leggs Syndrom) en aan één vinger artrose en voelde me ook snel moe. Willy stelde voor om een EMB test af te nemen, om te kijken of ik vitamines te kort heb, zodat  die aangevuld kunnen worden. Bijvoorbeeld met supplementen zodat de klachten minder worden.

Willy heeft me eerst goed geïnformeerd over wat er in het bloed getest gaat worden. Toen de uitslag binnen was hebben we snel een afspraak gemaakt, ik was reuze nieuwsgierig wat er uit is gekomen. Dit is zeer uitgebreid en goed aangegeven. Willy heeft me uitstekend uitgelegd wat het advies inhield en heeft me meteen wat vitamines meegegeven om te starten.

Ik ben begonnen met een aantal vitamines die werden geadviseerd aan de hand van de uitslag van het bloed. Dit wordt langzaam opgebouwd zodat het lichaam hier eerst aan kan wennen en aan het proces kan werken om vervolgens met het volgende advies te gaan starten.

Prima en professioneel gedaan!

Liesbeth

Waarom dacht je die EMB test is wel iets voor mij? Wat was de aanleiding om dit te doen?

Omdat ik niet voldoende informatie kreeg vanuit de reguliere bloedonderzoeken wilde ik verder onderzoeken hoe en wat.

Wat vond je van mijn begeleiding/aanpak?

Ik vond het fijn dat je snel plek had en ruimte maakte om de uitslag online te bespreken. Daarnaast was de follow-up ook erg fijn. Als ik vragen had kon ik steeds bij je terecht en je checkte regelmatig zelf in met de vraag hoe het nu ging met de supplementen.

Wat heeft het jou gebracht, waar sta je nu?

Het gaat qua gezondheid steeds beter. Het was erg fijn dat de EMB test bevestigde wat ik al vermoedde en dat ik een goed advies kreeg over supplementen. Door deze supplementen voel ik me steeds beter en verminderen de klachten.

Angela

Waarom dachten jullie, die EMB test is ook wel iets voor mij? Wat was de aanleiding om dit te doen?

Doordat Tessa wat klachten had, waaronder vocht in haar enkels en Robert ook soms wat klachten heeft en liever niet naar een huisarts gaat, heeft Willy op advies van een schoonzus, contact opgenomen met Tessa en een afspraak gemaakt voor een kennismakingsgesprek. Na de uitleg hebben we de EMB test gedaan en nu, een jaar verder, komt Willy nog regelmatig aan huis, om advies te geven en ons te adviseren.

Wat vonden  jullie van mijn begeleiding/aanpak?

Wel goed. De uitslag van de test gaf een goed beeld van de tekorten en zaken die aangepakt konden worden. Het is een kwestie van, door kleine stapjes nieuwe dingen aanleren, zodat je jezelf beter gaat  voelen.

Wat heeft het jou/jullie gebracht, waar sta je nu?

Wij hebben de adviezen die uit de test kwamen opgevolgd kwa supplementen. Ook de voeding zijn we stap voor stap aan het aanpassen. In  plaats van hagelslag eet ik nu pindakaas en de Sultana koekjes tussendoor ben ik ook mee gestopt zegt Tessa. De B12 geeft Robert meer energie om de dag door te  komen en met de Ribus Nigrum ter ondersteuning van de bijnieren is Tessa ook erg blij.

Robert en Tessa

Staat jouw naam hier straks? 

Een tevreden klant

Staat jouw naam hier straks? 

Een tevreden klant