Selecteer een pagina

Over mij

Ik ben Willy van Putten, kind van ondernemers, zelfstandig, nieuwsgierig en vooral leergierig. Ik hou van nieuwe dingen uitproberen en ontdekken. Ik ben creatief, flexibel en gedreven en zie steeds nieuwe kansen.

Tevens ben ik een mensenmens, empathisch en help ik graag andere mensen.

Mijn missie is, net als vele anderen op Sociale media, om de wereld een klein beetje mooier te maken. Het liefst gezonder.

Soms kun je dit niet alleen

 

Wie ben ik in een paar kernwoorden?  

een mensenmens
moeder van twee dochters
sociaal, betrokken
klantvriendelijk
gestructureerd
meedenker,
integer
en vooral enthousiast om jou te begeleiden

WvS Health Support - over mij

Mijn kennis en opleidingen

Na jarenlang mezelf de vraag gesteld te hebben waarom sommige mensen (vaak) ziek zijn en anderen nooit iets hebben. Het volgen van allerlei Social media en websites over gezondheid, jeugdzorg en voeding kwam ik op Facebook een “oud” schoolvriendin tegen, die in de supplementen business zat. Zij zag dat ik erg geïnteresseerd was in gezondheid en voeding en zo maakten wij een afspraak om gezellig te gaan uit eten en kwam ik terecht in de wereld van supplementen, bij Beyuna. Daar ben ik vaak naar seminars en meetings geweest.

Sinds 2017 slik ik, na jarenlang (een groot drogisterijmerk) Multi te hebben geslikt, iedere dag de Multi, vitamine D3 en er zijn er nog veel meer……

Moet je die slikken?

Sommige mensen doen dat. Ik dacht bij mezelf het is toch beter om te weten wat voor mijn lijf goed is?

Wat heb ik nodig?

Daarom ben ik in november 2021 gestart met de opleiding Medische basiskennis bij Conamore. Daarin werd de anatomie en de fysiologie van ons als mens behandeld en ook de pathologie. Dit laatste had ik niet zoveel mee en ik wilde liever meer in de preventieve hoek gaan zitten.

Voorkomen is beter dan genezen zeg maar

Toen kwam ik de opleiding Orthomoleculaire Therapie van Stichting OrthoHealth Foundation tegen. Daarin kwamen deze dingen voor mij samen.

Welke vitamines/supplementen heeft MIJN lichaam nodig en waarom?

In april 2022 ben ik begonnen met de basis cursus Orthomoleculair Adviseur en in september 2022 met de gevorderden. Die heb ik in februari 2023 afgerond. Daarnaast heb ik (in februari 2023) de cursus Energetische Morfologische Bloedtesten gedaan.

In maart 2024 heb ik, na een jaar studeren, het laatste niveau van de opleiding Orthomoleculaire Epigenetische Therapie  afgerond bij de Stichting OrthoHealth Foundation in Hoofddorp en sta ik ook ingeschreven op de website van Vitakruid als therapeut en bij EMB test.

Zou jij advies willen om je gezondheid te verbeteren?

Wil je weten hoe ik jou kan begeleiden?