Selecteer een pagina

Over mij

Ik ben Willy van Putten, kind van ondernemers, zelfstandig, nieuwsgierig en vooral leergierig. Ik hou van nieuwe dingen uitproberen en ontdekken. Ik ben creatief, flexibel en gedreven en zie steeds nieuwe kansen.

Tevens ben ik een mensenmens, empathisch en help ik graag andere mensen.

Mijn missie is ook net als vele anderen om de wereld een klein beetje mooier te maken. Het liefst gezonder.

Soms kun je dit niet alleen

 

Op vrijdag 7 juli 2023 ben ik op de radio geweest en heb ik verteld hoe ik gekomen ben om dit te gaan doen en waar dit vandaan komt. 

De uitzending kun je vinden door op deze link te klikken. Te kiezen voor Chronisch gezond, 11.00 uur. Daar kun je het beluisteren. (duurt klein uurtje) 

 

Wie ben ik in een paar kernwoorden?  

een mensenmens
moeder van twee dochters
sociaal, betrokken
klantvriendelijk
gestructureerd
meedenker,
integer
en vooral enthousiast om jou te begeleiden

WvS Health Support - over mij

Mijn kennis en opleidingen

Na jarenlang mezelf de vraag gesteld te hebben waarom sommige mensen (vaak) ziek zijn en anderen nooit iets hebben. Het volgen van allerlei Social media en websites over gezondheid, jeugdzorg en voeding kwam ik op Facebook een “oud” schoolvriendin tegen, die in de supplementen zat. Zij zag dat ik erg geïnteresseerd was in gezondheid en voeding en zo maakten wij een afspraak om gezellig te gaan uit eten en kwam ik terecht in de wereld van supplementen, bij Beyuna. Daar ben ik vaak naar seminars en meetings geweest.

Sinds 2017 slik ik, na jarenlang (een groot drogisterijmerk) Multi te hebben geslikt, iedere dag de Multi, vitamine D3 en er zijn er nog veel meer……

Moet je die slikken?

Sommige mensen doen dat. Ik dacht bij mezelf het is toch beter om te weten wat voor mijn lijf goed is?

Wat heb ik nodig?

Daarom ben ik in november 2021 gestart met de opleiding Medische basiskennis bij Conamore. Daarin werd de anatomie en de fysiologie van ons als mens behandeld en ook de pathologie. Dit laatste had ik niet zoveel mee en ik wil liever meer in de preventieve hoek gaan zitten.

Voorkomen is beter dan genezen zeg maar

Toen kwam ik de opleiding Orthomoleculaire Therapie van Stichting OrthoHealth Foundation tegen. Daarin kwamen deze dingen voor mij samen.

Welke vitamines/supplementen heeft MIJN lichaam nodig en waarom?

In april 2022 ben ik begonnen met de basis cursus Orthomoleculair Adviseur en vanaf september met de gevorderden. Die heb ik in februari 2023 afgerond. Daarnaast heb ik in februari de cursus Energetische Morfologische Bloedtesten gedaan en ben ik nu bezig met het laatste niveau 3, Orthomoleculair Energetisch Therapeut. Daar ga ik 2 dagen in de maand voor naar Hoofddorp en studeer ik thuis verder naast het testen met de EMB en alle praktische info wat hierbij komt kijken. Ik heb nauw contact met andere studenten via Whatsapp groepen en het SOHF. Daar kan ik altijd navraag doen over bepaalde supplementen en krijg ik adviezen. 

Zou jij advies willen om je gezondheid te verbeteren?

Wil je weten hoe ik jou kan begeleiden?