Selecteer een pagina

Mijn aanbod om inzicht in jouw lichaam te krijgen 

WvS Health Support- in gesprek met jou

In gesprek met jou

Heb jij (vage) klachten die al een tijdje spelen? Of zou je hulp willen hebben om dit uit te zoeken?

En zou jij willen weten hoe ik je kan helpen?

Laat dan je gegevens achter, bel of app me voor een GRATIS kennismakingsgesprek

EMB test uitslag

Wat is een EMB test

De Energetische Morfologische Bloedtest is een testmethode waarbij bloed door middel van een vingerprikje wordt afgenomen. Het bloed wordt vervolgens opgestuurd naar een laboratorium. Uit het bloed is mogelijk meer informatie te krijgen over de gezondheidstoestand van het lichaam. Aan de hand van dit bloedonderzoek ontvang je een uitgebreid verslag en een persoonlijk advies.

Verder geeft de testmethode inzicht in optimale waardes van vitaminen en mineralen en eventuele tekorten. Naast regulier onderzoek zoals de rode en witte bloedcellen en trombocyten wordt er dus meer informatie uit het bloed gehaald door de complementaire benadering.

 

Start traject

Boek een afspraak voor een EMB test. Dit is een bloedtest door middel van een vingerprikje.

We beginnen met deze EMB test, bespreken samen de uitslag en jij krijgt advies over hoe je dit zelf kunt toepassen.

Her test EMB 

Na drie maanden of langer zou je een her test kunnen doen, om te kijken of er verandering/verbetering is. 

Prijs op aanvraag 

Basis traject

Wij werken samen aan jouw gezondheid. We beginnen met de EMB test en de Bravermantest. Jij houdt een voedingsdagboek bij en ik geef jou online advies over leefstijl, gezonde voeding en aanvullende vitamines. Dit traject duurt 3 maanden.

Plus traject

We gaan samen zes maanden werken aan jouw gezondheid, om die te verbeteren en te zorgen dat jij weer meer energie krijgt.

Hier zit de EMB test in, inclusief de Bravermantest. Ik geef uitleg over het advies en coaching en we gaan samen zes maanden aan de slag om jouw gezondheid op een beter niveua te krijgen. Ik doe dit op locatie door persoonlijke support én coaching via Whatsapp, telefoon of mail.