Selecteer een pagina

Mijn aanbod om jou te kunnen begeleiden

WvS Health Support- in gesprek met jou

In gesprek met jou

 

Zou jij willen weten hoe ik jou kan helpen?

Laat hier je gegevens achter voor GRATIS een kennismakingsgesprek

EMB test uitslag

Wat is een EMB test

De EMB is een testmethode waarbij bloed wordt afgenomen. Het bloed wordt vervolgens opgestuurd naar een laboratorium. Uit het bloed is mogelijk meer informatie te krijgen over de gezondheidstoestand van het lichaam. Aan de hand van dit bloedonderzoek ontvang je een uitgebreid verslag en een persoonlijk advies.

Verder geeft de testmethode inzicht in optimale waardes van vitaminen en mineralen en eventuele tekorten. Naast regulier onderzoek zoals de rode en witte bloedcellen en trombocyten wordt er dus meer informatie uit het bloed gehaald door de complementaire benadering.

 

WvS Health Support -EMB test

Start traject

Boek een afspraak voor de EMB test. Een bloedtest dmv een vingerprikje. Vooraf krijg je een intake formulier toegestuurd per mail. Die vul jij in, zodat we het gehele plaatje kunnen bekijken en samen met de uitslag van het bloed gaan we kijken welke adviezen ik kan geven. Jij krijgt een uitgebreide uitslag van deze test en een advies van mij per mail. 

WvS Health Support- in gesprek met jou

Basis traject

Wij werken samen aan jouw gezondheid. Zie het Start traject. Daarnaast krijg jij de Braverman test van mij en ik kom persoonlijk uitleg geven over de EMB uitslag. Dan kijken we samen wat voor jou het beste gaat werken. 

WvS Health Support- in gesprek met jou

Plus traject

We gaan samen drie maanden werken aan jouw gezondheid, om die te verbeteren en te zorgen dat jij weer meer energie krijgt. Zie het start traject. Hier zit de EMB test in, inclusief het intakeformulier en de Bravermantest. Ik kom persoonlijk uitleg geven over het advies en we gaan samen drie maanden aan de slag om jouw gezondheid op een beter niveua te krijgen. Ik doe dit doormiddel van support via Whatsapp, telefoon en mail.